Levering


Of u nu een mooie fles wijn zoekt voor een bijzondere gelegenheid of gewoon een terugkomende bestelling plaats van uw favoriete ''huis'' wijn, wijn uitzoeken is een mooie bezigheid, maar het wordt natuurlijk nog leuker als u van uw bestelling kunt gaan genieten.

Zodra u uw wijnen heeft besteld en betaald via de webwinkel, dragen wij er samen met onze distibuteur zorg voor dat u wijnen zo snel mogelijk naar u worden verzonden, hieronder leest u hoe dit werkt.

Bestellen
Bij ons kunt u op verschillende manieren bestellen. 

Wij bieden u de mogelijkheid om alle wijnen per fles te bestellen, vanuit commerciele redenen zijn flessen per 6 stuks goedkoper geprijst, dit heeft alles te maken met opslag- en orderpickkosten.

Betalen


Bij ons kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheiden:

  • Direct betalen met iDEAL als uw in onze webwinkel bestelt
  • Achteraf per factuur op rekeningnummer NL80 RABO 0181 0052 71
Bezorgen

Alle bestellingen worden thuisbezorgd. Om uw bestelling sneller te kunnen leveren hebben wij gekozen voor een nieuwe vervoerder, de firma Bouw

Logistics uit Nijkerk.

Orders die op werkdagen ( maandag t/m vrijdag ) voor 13.00 uur binnenkomen, kunnen al de volgende dag aan u geleverd, ook op zaterdag!

Gratis thuisbezorging vanaf 12 flessen, dus niet meer vanaf € 100,- De thuisbezorging wordt door 2 partijen verzorgd.

Bestellingen tot en met 90 flessen, oftewel 15 dozen, worden bij u bezorgd door PostNL. U ontvangt van PostNL een mail ( Track and Trace ) met
daarin de geplande bezorgtijd.
Grotere bestellingen (is vanaf 90 flessen) worden door Bouw Logistics geleverd, ook zij leveren orders van voor 13.00 de volgende dag uit, behalve op zaterdag en met
uitzondering van de volgende postcodes :

  • Zeeland PC 4300-4599 worden dinsdag en donderdag geleverd.
  • Limburg PC 5900-6499 worden woensdag en vrijdag geleverd.

Voor zowel PostNL als Bouw geldt 1 dag vertraging voor de Waddeneilanden.

Retourneren 

Herroepingsrecht
Is uw wijn niet naar wens? Wij nemen uw wijn kosteloos retour. Neemt u daarvoor binnen 14 dagen na bezorging contact met ons op en wij bespreken met u een passende oplossing.
U kunt ons binnen de gestelde periode schriftelijk (ook per e-mail) laten weten dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Dit doet u door een email te sturen naar retouren@voermanwijnen.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Besteldatum
  • Ontvangstdatum
  • NAW gegevens

U dient de wijn(en) vervolgens onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u hebt laten weten gebruik te maken van uw herroepingsrecht te retourneren.
Wij restitueren de volledige betaling van uw bestelling, inclusief de standaard verzendkosten, binnen 14 dagen dan wel zodra wij uw retourzending of een geldig bewijs van retourzending hebben ontvangen. Wij vergoeden alleen de dichte flessen.

De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening.